Friiidaaduvet

His face, His smile, His eyes, His smell and His voice

du va den ända jag litade på...

Kategori: Allmänt

 
Jag söker ingen fucking uppmärksamhet nu, utan jag e bara tvungen att skriva detta inlägget just HÄR!
 
Jag e så fucking less på dig! Du fattar exakt ingenting.. O om du nu hade fattat så tror jag inte ens att du hade brytt dig!? För du e sån, du bryr dig inte om någon annan än dig själv. SMUTS!!!!!!
Du har lurat mig så många gånger, att jag verkligen trodde på det. Jag var DUM jag fattade inte, men nu gör jag de. O du e skam, jag fattar inte ens att DU kunde göra så.?! JUST DU..
 
Du lekte helt snäll för mig, o jag trodde verkligen att saker betydde för dig. Du sa de till o med. Men de va tydligen bara något du sa o inget du någonsin kunde mena. VARFÖR? jag frågar mig själv hela tiden varför. Men jag kan tyvärr inte få ett svar på min fråga. De e du som måste hjälpa mig med de, men du vägrar. som sagt de ända som finns i ditt huvud e DIG!!!
 
Du fick mig att känna mig speciell, jag litade på dig. DU VA DEN ÄNDA JAG LITADE på. O jag fattar inte hur jag kunde göra de?
Vet du hur de känns att vara en leksak till någon som inte e nöjd med de han redan har?! Till en början kanske de e spännande men i efterhand så äcklar de mig. HUR FUCK KUNDE JAG VARA SÅ DUM O LITE PÅ DIG!?
Jag sa allt till dig, du va som min bästa vän. Du fanns alltid där för mig. O jag hade inte ett sånt förtroende för någon utom dig. O dessa sekunderna, minuterna, timmarna, dagarna, veckorna, månaderna och Åren har du bara lekt med mig.
TACK, tack för du fanns där till en början, tack för att du lekte med mig o tack för all hat du ger mig. Men du ska veta att jag alltid alltid alltid kommer att ÄLSKA DIG. de går inte bara över för att du börjar hata mig eller leker med mig. GLÖM DE.
 
de finns så mycket mer jag vill säga till dig, men de e inte lönt. allt e redan fuckt o de finns inget att göra. Jag hoppas bara att du läser detta o att du verkligen känner dig träffad.
 
Du visste att jag gillade dig, de va därför du körde med mig så visst?

GOOOOTT NYTT FUCKING ÅR!

Kategori: Allmänt

 
Gott nytt år mina kära vänner! :D Plus alla fuckers!
 

Jag har precis kommit hem, min fest är slut för idag. Jag orkade inte vara kvar hos moster för jag snear sönder på exakt allt, plus att jag inte mår så bra... Men de e en helt annan femma. :p

Jag har annars haft en fett dålig dag, o jag fattar inte hur jag ens pallar med mitt eget liv.
Jag kommer nu få sitta o fira min fula o äckliga nyår själv, men óm jag ska vara helt ärlig så e de så mycket bättre.
Min familj får inte ta illa upp, men dom vet ingenting så dom ska inte ens säga något.
Jag hoppas att alla får en så mycket bättre nyår än mig. För min fuckades sönder redan igår... Nu ska jag se om jag hittar på något roligt men ändå lungt. Har feber så pallar inte röra på mig i onödan!? xd
 

exakt!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
fuck u

......

Kategori: Allmänt

Shuuuu Beatches! :D
 
Jag har precis kommit in från den yttre kylan! nja de där lär lite för gay?`:O
Jag har varit ute o träffat My en stund, trevligt trevligt. ^^ O nu har jag inget alls att görA? vet inte heller vad jag ska skriva om så detta kommer nog inte bli ett bra inlägg...
 
Jag kan börja med att berätta vad jag gjorde igår? Först under förmiddagen och eftermiddagen så satt jag bara hemma och tog det lungt. Orkade inte göra någonting just då. Sen så gick jag ut och träffade min bebiii Angelika. Det var för länge sen jag träffade henne?`:O I alla fall, vi gjorde de vanliga, chilla, gå runt  flabba åt exakt ingenting. Men vi gick hem ovanligt tidigare än vanligt men det va kallt ute.. -.-'
Sen var jag inte hemma länge innan jag gick ut till My o satt o chillade med henne en stund. Pratade åt en massa fuckt up grejer bara. ;p
 
 

Shuuu Faaaaaags!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeeeej!
Det var minnst ett år sedan jag skrev nu, nej kanske inte riktigt så länge sen, men de känns ju nästan som de visst? xd
Aja i alla fall, vi skiter i bortförklaringarna och kör bara på vad jag gör just nu. :p Låter bättre än massa tjaj visst? xd
Just nu sitter jag vid datan bara och lyssnar på musik, ska snart ut o hare gött! :D
Min dag har inte varit helt okej, jag e sjuk fortfarande så jag har inte orkat göra så mycket. Hostar sönder mina lungor?!
Btw jag e inte i Håven o skiriver, utan de e ju jul lov så jag e nere i Malmö hos mamma. Jag åkte äckel tåg ner hit i Onsdags o va nere kl 9 typ.. xd
Hittade för frösta gången själv på en tågstation, men okej de va första gången jag skulle göra de själv så ^^
Aja nu ska jag dra, vi får se om jag skriver lite när jag kommer hem, hare braaaaaaaaa! :*  

Forever alone

Kategori: Allmänt

 
Tillbaka igen som ni kanske ser. nej sorry de där sög verkligen... -.-'
 
Aja. just nu sitter jag i Håven, forever alone som alltid men denna gången inte i köket utan i tv:rummet ifall de skulle vara kul att veta. Haha!?
Sitter ensam pågrund av att jag för de fölrsta inte pallat gå upp till farmor o oscar än. O för att pappa e ute o plogar.
De e ju som sagt lördag så jag orkar inte göra så mycket just nu för tillfället.
 
Idag efter att jag e klar med min chill time, så ska jag börja plugga lite.
Vi har matteprov på Måndag, vi har redovisning o allt. Har inte ens börjat läsa min bok som ska vara redovisad på Måndag. Som sagt har en hel del att gör!?!?!?!?
 

Älskade Melker!

Kategori: Allmänt

De e såhär, att de har hänt en massa saker nu den senaste tiden. O speciellt under den tiden jag inte bloggat. Men jag tänkte ta o berätta om en sak som gör mig väldigt ledsen o får mig att gråta rätt så lätt. :'/ 
 
Den 3 December klockan fem över 12 på natten föddes en liten pojke som heter Melker. O lilla bebisen e 16 veckor för tidigt född. Alltså 4 månader för tidigt. 
Han ligger nu inne o får hjälp med att kämpa sig igenom de svåra för att kunna överleva. Han ligger där med både mamma o pappa sin. 
Hemma finns de 3 syskon som hoppas o hoppas på att allt kommer att lösa sig. Att han e den där lilla kämpen som KOMMER att ta sig igenom detta. 
 
Klart att de finns fler i familjen som hoppas, de gör vi nog alla! 
Nu ligger han där, lilla Melker o e svårt sjuk. Sjukare än vad jag trodde att han skulle kunna vara. 
 
JAG ÄLSKAR DIG LILLA MELKER, O JAG HOPPAS MER ÄN ALLT ANNAT ATT DU KOMMER ATT KLARA AV DETTA. DU SKA KÄMPA O BLI VÅR LILLA KÄMPE SOM TAR SIG IGENOM DETTA. 
DU E LIKA ÄLSKAD SOM ALLA ANDRA DOM ANDRA SYSKONEN, REDAN! ♥
 
 
 

trevlig kvällsunderhållning

Kategori: Allmänt

Ligger nu i lilla blå, soffan jag brukar sova i o tar de almänt lungt. 
Kom bara för ett litet tag sen hem från Jens. Där har jag o Simin suttit under kvällen o både spelat o kollat på film. 
De gick inte alls så bra för mig när jag skulle spela tv:spel. De e ju inte min grej direkt så gick väl sådär då.. ?xd
Sen så kollade vi på en peraj film i 3D. Var väl en rätt så trevlig kvällsunderhållning. ;p 
 
Skolan idag var väl rätt så okej?? 
Gick runt o var på ett as dåligt humör på grund av lite privata själ. Men annars var det väl en rätt så chill skoldag. 
Första lektionen satt jag o gjorde de jag skulle, för första gången typ, sen så skulle vi på en "skol utflykt" eller vad man nu kallar de.. 
Sen efter lunch sista timmen så va de körsång. Imorgon blir det lite anorlunda däremot!? Men aja jag lär väl överleva. 
 
 

ROLIG LÖRDAG!

Kategori: Allmänt

Det var ett bra tag sen ja jag vet! Men skit i det nu.. :p Tänkte i alla fall börja igen. ^^ 
 
Just nu sitter jag hemma hos Tove med henne själv och Jens. Vi gör inte så mycket mer än o chillar. Var nyss ute och tog lite kall men frisk luft. ;p 
Var tidigare idag till Veronica och hämtade min lur. Glömde den där igår kväll/natt. 
Jag hade verkligen en grymt rolig kväll med Jens, Tove, Veronica o Natalia. O en viss del av Alex som jag knappt pratar med nu för tiden. 
Men vi snackade mycket i lur och vi spelade nå spel på facebook och det var faktiskt kul. Först var det bara jag Jens o Tove. Sen kom Matilda clara o Jennifer hem till Tove o sa hej. Men gick rätt så fort.. 
Sen så stack jag hem till Veronica en stund. Kom tillbaka till Tove o Jens, satt här ett tag men Tove va as trött så jag o Jens stack till Veronica o chillade där ett tag. 
 
Sen vart jag o Jens också trötta så vi stack hem till honom o satte på en film o la oss ner o sov. 
Jag hade en bra o rolig kväll/natt igår. Det var nog den bästa på länge! :d 
Bjuder på fin bild på TOVE!!