Friiidaaduvet

His face, His smile, His eyes, His smell and His voice

-.-'

Kategori: Allmänt

 
Jag vet att jag är sjukt dålig på att blogga nu. Och har varit under hela lovet. ;p
Men det är ju så att jag inte har så mycket tid till att sitta vid datan. Utan det är mer vakna och sen direkt ut. Tyvärr så måste jag börja städa och skit nu innan jag går ut och fixar det jag ska.
Men jag lovar att när jag kommer hem igen, så kommer det bli mer tid till bloggen. Då kommer jag inte ha lika mycket panik ut för att träffa alla innan jag åker hem..
 
Bilder ska jag också fixa snart igen, känner att det är över fattigt att läsa om det inte finns något roligt att titta på.
Nu menade jag verklugen inte ego bilderna mina. Men asså en massa annat random.. xd
 

Bara en massa vänta!

Kategori: Allmänt

 
Kunde tyvärr inte blogga igår kväll när jag kom hem, och det är ingenting jag vill ta upp på bloggen just för tillfället..
I alla fall, jag hade faktiskt en helt okej dag igår. Men mycket tid gick till spillo pågrund av att sitta och vänta på en massa hela tiden.
Haha jag lovar hela dagen fick jag och Jenny vänta på en massa personer och saker!?
Först fick JAG vänta på att Jenny skulle bli klar, hon sa att hon var påväg ut. Att hon bara hade strumporna kvar att sätta på sig. Jag ringer efter en timme, då är det bara skorna som skulle på sen var dem påväg ut.
Jag tror att jag fick vänta på henne i 2 timmar, om man räknar ihopa allt från då jag börja smsa henne och bad henne komma ut.. -.-'
 
Aja, sen skulle vi till stan helt plötsligt, och där fick vi stå och vänta på några killar i 10 år.
Som verkligen aldrig kom. Utan där gick vi runt och sneade sönder våra liv. Och egentligen fattade jag inte va de löna va att åka dit. Vi var där i max 20 minuter, MAX!!!
 
När vi kom hem, visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Så jag stack hem och åt och Jenny hem för att fixa lite saker och leta efter någon som ville ut en stund med oss.
Lyckligt vis hittade hon två personer. Nurtin och Alex från min förra skola. -.-' Haha yeey lyckat.
Men dom stack rätt så tidigt, och vi ner till Söderkulla för att träffa på en gammal vän. Laith (tror jag att han stavas)
Det var kul att se honom igen. ^^
Vi stog utanför hans trappa i ungefär en timme och väntade på honom. Vi trodde att han hade flyttat eftersom han aldrig kom och sa att han skulle bara fixa en sak innan han kom ut.
Me han hade gått in iduschen istället, JÄVLA MOGET!
 
 
Aja nu orkar jag inte berätta mer om gårdagen, jag tror också att ni tyckte att den var rätt så fuckt och bara en massa vänta.