Friiidaaduvet

His face, His smile, His eyes, His smell and His voice

Vill tillbaka i tiden då livet kändes som bäst!

Kategori: Allmänt

Orkar inte me mer skit!

Kategori: Allmänt

 
De finns mer jag har otur i än å tappa telefoner o bli sjuk. 
Jag har ångest o e rädd, rädd för att falla tillbaka till ett helvete jag tidigare befann mig i. O de e verkligen inte roligt. 
Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv me dig igen, o de e inte för att jag hatar dig eller något sådant. De e mer att de skulle sluta på exakt samma vis. 
Jag vet inte vart jag har dig någonstans, ena stunden finns du där o andra håller du dig så långt ifrån du bara kan. Du säger en sak till mig, o tusen andra saker till alla andra. 
 
Ljug inte för mig o lek inte me mig, o få mig inte att börja tycka om dig om de inte e planerar! O speciellt inte när de du bara tar de som en lek... 
 
 
 

Otur livet ut nu eller?

Kategori: Allmänt

 
Tove sover hihihihihi! 
O jag sitter som vanligt forever alone, yaaaaaay va kul (NOOOOOOOT) 
De e så att lilla mej egentligen e as trött o skulle kunna somna hur bra o lätt som helst. Drömma om mina underbara möten med snyggot o en massa annat bra, men sen så kommer vi till den där jävla hostan. 
Vet att det inte e något ni kanske vill veta men jag hostar så jag spyr.. På ett sätt e de ju bra, men de e så jävla äckligt o livet känns så tomt. 
Nej men på riktigt de känns för jävligt o jag vill inte va me nå mer. 
 
Men jag ville inte ofra min helg med Tove så jag gör allt för att stå ut.. :p De va ju kul till en början, men inte till kvällens gång. Känns som att någon vill mig väldigt illa o bara vill ge mig en massa otur. 
Först blir jag brutalt jävla sjuk, sen så tappar jag min lur o hittar den inte, sen så blir jag ännu sjukare o sen tappar jag min andra lur i toan så att den går sönder.... 
KAN DE BLI FUCKING VÄRRE? 
 
 
Bjuder på en bild på en as jävlA snygg kille! 

Toviiiiisch helg!

Kategori: Allmänt

 Just nu sitter jag åter igen hemma hos Tove o chillar. Har varit här under dagen. I alla fall sen skolan slutade.. 
Jag har haft en såndär dag i skolan idag, jag tycker som vanligt att de suger apa o skulle öra vad somn helkst för att få sova i stället för att sitta där. 
 
I alla fall ska sova hemma hos Tove nu under helgen, fick äntligen sova borta! :D 
Men så går de ju när man e så otroligt dum i huvet o mobbas o har sig. Nej skojja de e lugnt nu så vrf böla om de.. Hahahahahahah nej men tog upp de bara för att jag har inte fått sovigt borta på rund av massa problem jag fått! -.-' 
 
Vi ska tydligen lana med Alma o Jennifer ikväll också, ja kommer dock sitta o skämma ut mitt liv som vanligt. Hoppas inte dom tycker att ja e allt för jobbig.. :$
 
Nu ska vi kolla på roliga videos som vi gjort nu ett tag ^^ 
 

 
Lite ego bilder :p Ni kan aldrig gissa vem jag försöker föreställa! 

:D

Kategori: Allmänt

shuuu era fuckers! :D 
 
Just nu så sitter jag hemma hos Tove o chillar sönder våra liv. Vi har as kul och det är så hinmla coolt½ :D
Nu så tycker jag att det ör éoligt och sådär! :D 
Vi kanbske bloggar sen o så :p