Friiidaaduvet

His face, His smile, His eyes, His smell and His voice

bussen som ville ta oss vaaaar?:0

Kategori: Allmänt

måste berätta en rolig sak som hände idag:') Efter att vi hade vart i stan så tvingade jag Kajsa att vi skulle ta bussen istället för att gå. jag tycker de e väldigt långt o de va jätte varmt så orkade verkligen inte gå..
iallafall för de första så fick vi värdens peddo blick av bussgubben?!:0 sen så fick vi åka med gratis lite random.. när vi hade satt oss så va de en tant som satt o berättade att de va ett ungdomsgäng som lekt me tändare framför henne o att hon tyckte de va ett par riktiga bråkstakar xD Vi dooooog
sen så när vi skulle hoppa av på vår buss plats öppnade inte gubben dörren åt oss så de va ett par killar som satt o dö skrattade åt oss, o de fick oss att skratta också. väldigt högt o väldigt länge. Vi blev jätte oroliga för vi visste inte vart bussen skulle stanna? Vi kom längre i längre ifrån där vi bor så vi brast ut i ännu mer panik än när han inye ville släppa ut oss. till slut kom vi av vid lasarettet. jag blev så arg så jag gick in o frågade om dom visste vägen tillbaka o vi fick en karta xD haha asso vilken sjuk resa o vilket minne. som vi sa när vi va påväg tillbaka "ett roligt men bra minne till en början av en bra men rolig vänskap"


Kommentarer


Kommentera inlägget här: